WORDPRESS YRITYSKOTISIVUT

Ajankohtainen ja nykyaikainen yrityskotisivu muuttaa yrityksen kaupankäyntiä tuomalla enemmän yhteydenottoja ja kauppaa. Yrityskotisivu (verkkosivu) on tehokas myyntikanava ja yrityksesi käyntikortti, jolla ohitat kilpailijasi näkyvyydessä. Tavoitteiden saavuttaminen verkossa on yhteinen päämäärämme, jossa me halutaan aidosti auttaa.

HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄ VERKKOSIVUSTO

Helposti päivitettävät internetsivut kiinteään hintaan. Julkaisuohjelma on suosittu, maailmanlaajuinen WordPress, ja siinä on suomenkielinen käyttöliittymä. Mukana tulee helppokäyttöiset ylläpidon työkalut verkkosivun päivittämiseen ja lisäosa kuvien automaattiseen optimointiin verkkokäytössä.

Ulkoasu on helposti muokattavissa ja se toteutetaan yrityksenne ilmeen mukaisesti. Rakenne on hakukoneoptimoitu. Responsiiviset mobiilisivut toimivat eri laitteissa. Kuvien, videoiden ja muun median lisääminen on yksinkertaista mediakirjaston avulla. Hallinta ja ylläpito onnistuu ilman teknistä osaamista ja koodausta.

Kaikki Avosorsan hinnat sisältävät opastuksen omatoimiseen ylläpitoon. Teemme myös ohjevideoita.

HINNAT

Yrityskotisivujen palvelupaketeissa on otettu huomioon yritysten erilaiset tarpeet verkkonäkyvyyden ja tavoitteiden osalta. Kaikki palvelupaketit ovatkin keskenään yhteensopivia ja helposti laajennettavia. Verkkosivuille asentamamme lisäosat ja laajennukset ovat maailmalla yleisesti käytössä ja täten varmatoimisia.

Päivitämme myös hankalasti ylläpidettävien WordPress verkkosivujen teemat ja työkalut. Mikäli haluat WordPressin käyttöösi nykyisen ohjelman tilalle, siirrämme sisällön nopeasti nykyisiltä verkkosivuiltasi. Vaihto WordPressiin onnistuu kyllä.

NETTISIVUT WORDPRESS HINTA

LISÄPALVELUT

Nettisivut WordPress on helppo laajentaa lisäosien ja -palveluiden avulla. Käytämme vain luottavia lisäosia, joilla on laajasti käyttäjiä ja toimivat tukipalvelut käytössä. Lisäpalveluna myös yrityskotisivun tekstit ja kuvankäsittely. Maksuttoman kuvapankin käytön opastamme asiakkaillemme.

JA MITEN HOMMA TOIMII

Kiinteä hinta ja valmiiksi mietityt vaiheet oikeaan aikaan. Näin se toimii:

AVOSORSA

Laitetaan tekniikka kuntoon, syötetään tekstit ja kuvat (sisältö) sekä tehdään asiakkaalle verkkosivun ulkoasusta ehdotus. Teemme internetsivut valmiiksi, annetaan opastus ja helpot välineet ylläpitoon. Lopuksi käydään uudet yrityskotisivusi yhdessä lävitse, tehdään hienosäätö ja muokataan Google seurannan asetukset ja käyttöoikeudet kuntoon.

ASIAKAS

Sinä vastaat yksinkertaisiin kysymyksiin (onko jo olemassa Googletili, käytettävät somet) ja toivotaan, että etsit kuvat tulevalle kotisivulle. Asiakas kirjoittaa tekstin tulevalle verkkosivustolle tai ainakin hyväksyy Avosorsan kirjoittaman tekstin. Asiakas kommentoi kotisivut ennen julkaisua.

KYLLÄ, HALUAN TARJOUKSEN YRITYSKOTISIVUISTA

Muista mainita yhteystiedoissasi tarvittavat tiedot.

YRITTÄJIEN YHTEYSTIEDOT

Kati Palm

Kati Palm

Kotisivujen tekijä, sisällöntuottaja, myynti ja markkinointi

Sähköposti: kati(a)avosorsa.com

Whatsapp/Puhelin: 044-251 2827

Skype: katipalm

Keijo Mämmi

Keijo Mämmi

Wordpress ylläpito-osaaja, hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta

Sähköposti: keijo(a)avosorsa.com

Whatsapp/Puhelin: 040-650 1050

Skype: keijo.mammi

× Kuinka voimme olla avuksi?