WORDPRESS YRITYSKOTISIVUT

Hyöty, mitä nykyaikainen ja ajankohtainen yrityskotisivu tarjoaa, on muuttanut kaupankäyntiä. Hyvin tehdyillä verkkosivuilla saa lisää verkkonäkyvyyttä ja tulee tunnettavuutta. Tämän lisäksi tulee enemmän yhteydenottoja ja sen myötä monesti  enemmän kauppaa. Hyvillä yrityskotisivuilla onnistuu myös ohittaa kilpailijat, sekä näkyvyydessä että lisääntyneenä kiinnostuksena yritystäsi kohtaan.

HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄ VERKKOSIVUSTO

Helposti päivitettävät internetsivut kiinteään hintaan. Julkaisuohjelma on suosittu, maailmanlaajuinen WordPress, ja siinä on suomenkielinen käyttöliittymä. Mukana tulee helppokäyttöiset ylläpidon työkalut verkkosivun päivittämiseen ja lisäosa kuvien automaattiseen optimointiin verkkokäytössä.

Ulkoasu on muokattavissa, rakenne on hakukoneoptimoitu. Responsiiviset mobiilisivut toimivat lähes joka laitteessa. Kuvien, videoiden ja muun median lisääminen on yksinkertaista mediakirjaston avulla. Hallinta ja ylläpito onnistuu ilman teknistä osaamista ja koodausta.

Kaikki Avosorsan hinnat sisältävät opastuksen omatoimiseen ylläpitoon. Teemme myös ohjevideoita.

HINNAT

Näyttövalmis, yhden sivun yrityskotisivu, kiinteään hintaan 390 € ja hieman laajempi kolmen sivun hintaan 590 € sekä kymmenen sivun verkkosivusto hinnalla 890 €.

Päivitämme myös hankalasti ylläpidettävien WordPress verkkosivujen teemat ja työkalut. Jos sinulla on jollain muulla ohjelmalla kuin WordPressillä toimivat internetsivut, jotka on hankala päivittää, niin vaihto WordPressiin onnistuu kyllä.

LISÄPALVELUT

Nettisivut wordpress on helppo laajentaa lisäosien ja -palveluiden avulla. WordPress tarjoaa tällä hetkellä tuhansittain erilaisia lisäosia ja laajennoksia, joten mitä mieleesi tuleekaan, niin etsitään siihen sopiva palikka. Käytämme vain luotettuja lisäosia, joilla on laajasti käyttäjiä ja tukipalvelu käytössä. Lisäpalveluna meiltä myös tarvittaessa yrityskotisivun tekstit, maksuton kuvapankki, kielikäännökset ja muita hyödyllisiä asioita.

JA MITEN HOMMA TOIMII

Yrityskotisivut ei tarvitse olla mikään yöunia vievä projekti vaan parhaimmillaan se on mukavaa yhteistyötä leppoisassa tunnelmassa. Kiinteä hinta ja valmiiksi mietityt vaiheet oikeaan aikaan. Näin se toimii:

AVOSORSA

Me perustetaan puuttuvat palvelut ja yhdistetään ne toimivaksi kokonaisuudeksi. Laitetaan tekniikka kuntoon ja tehdään asiakkaalle verkkosivun ulkoasusta ehdotus. Me muokataan Google seurannan asetukset, suodattimet ja käyttöoikeudet kuntoon. Me tehdään internetsivut valmiiksi ja annetaan opastus ja helpot välineet ylläpitoon.

ASIAKAS

Sinä vastaat yksinkertaisiin kysymyksiin (onko jo olemassa Googletili, käytettävät somet) ja toivotaan, että etsit kuvat tulevalle kotisivulle. Asiakas kirjoittaa tekstin tulevalle verkkosivustolle tai ainakin hyväksyy Avosorsan kirjoittaman tekstin. Asiakas kommentoi kotisivut ennen julkaisua.

KYLLÄ, HALUAN TARJOUKSEN YRITYSKOTISIVUJENI UUDISTAMISESTA / KEHITTÄMISESTÄ!

TÄYTÄ LOMAKE, SE VIE VAIN PARI MINUUTTIA 🙂

YRITTÄJIEN YHTEYSTIEDOT

Kati Palm

Kati Palm

Kotisivujen tekijä, sisällöntuottaja, myynti ja markkinointi

Sähköposti: kati(a)avosorsa.com

Whatsapp/Puhelin: 044-251 2827

Skype: katipalm

Keijo Mämmi

Keijo Mämmi

Wordpress ylläpito-osaaja, hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta

Sähköposti: keijo(a)avosorsa.com

Whatsapp/Puhelin: 040-650 1050

Skype: keijo.mammi

Keijo Mämmi, Kati Palm, Avosorsa Oy, sisällöntuottaja, nettisivujen tekijä, kotisivujen tekijä
Kati Palm, Keijo Mämmi, Avosorsa, wordpress ylläpito, wordpress osaaja.
WhatsApp Katille