WOOCOMMERCE ON HYVÄ VERKKOKAUPPA

HELPPOKÄYTTÖINEN JA EDULLINEN

WordPress WooCommerce verkkokauppa on maailmanlaajuisesti hyvin nopeasti yleistynyt verkkokauppa-alusta. Kehittäjät ympäri maailmaa varmistavat sen, että tuhansilla erilaisilla lisäosilla verkkokaupan saa laajennettua juuri sellaiseksi kuin on tarve. Samalla nämä maailmalla paljon käytetyt lisäosat mahdollistavat verkkokaupalle pitkän eliniän.

VERKKOKAUPAN YLLÄPITO

Myös verkkokaupan ylläpito on helppoa valituilla työkaluilla, jotka sisältyvät aina Avosorsan toimitukseen. Me pyritään siihen, että hyvä verkkokauppa on toimintavalmis, helppokäyttöinen ja yrityksesi näköinen ilman koodausta. Tuotesivujen hallinta onnistuu ilman teknistä osaamista. Myös opastus omatoimiseen ylläpitoon ja erilaiset ohjevideot verkkokaupan hallintaan sisältyvät meillä kiinteään pakettihintaan.

LISÄOSAT, LAAJENNOKSET JA VERKKOMAKSUPAINIKKEET

Perusverkkokauppa ei täytä kaikkia tarpeita, ja toiminnallisuuksia lisätään kunkin kauppiaan tarpeen mukaan. Näin myös kustannukset pysyvät kurissa; maksat vain siitä mitä tarvitset.

Voikin sanoa, että WooCommerce tarjoaa toimivan verkkokaupan pienille ja keskisuurille yrityksille ja se on edullinen laajentaa uusiin toiminnallisuuksiin ja tarpeita vastaamaan erilaisten lisäosien avulla. Myös verkkomaksupainikkeet on helppo ottaa käyttöön.

Verkkokauppias, jos mietit miksi Woocommerce on meidän mielestä paras verkkokauppa, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

WOOCOMMERCE VERKKOKAUPPA HINTA

KYLLÄ, HALUAN TARJOUKSEN VERKKOKAUPASTA!

Muista mainita yhteystiedoissasi tarvittavat tiedot.

YRITTÄJIEN YHTEYSTIEDOT

Kati Palm

Kati Palm

Kotisivujen tekijä, sisällöntuottaja, myynti ja markkinointi

Sähköposti: kati(a)avosorsa.com

Whatsapp/Puhelin: 044-251 2827

Skype: katipalm

Keijo Mämmi

Keijo Mämmi

Wordpress ylläpito-osaaja, hakukoneoptimointi ja hakukonemainonta

Sähköposti: keijo(a)avosorsa.com

Whatsapp/Puhelin: 040-650 1050

Skype: keijo.mammi

× Kuinka voimme olla avuksi?